Erdős János

képzőművész

„Nem hiszek a nagy célokban. Nem az a fontos hova akarok eljutni, mit akarnék elérni. Az út a fontos, a kis célok, a most készülő, és a következő munka.”

Mor Faye Murf

képzőművész

„Pánafrikai művészként Afrika integrációja és egysége inspirálja, a gyerekek és fiatalok lelkesítése, valamint hidak építése a művészet által kontinensek és emberek között”
2018 novemberében vendégünk a Szenegálból érkezett művész

Horváth Janisz

grafikusművész, tipográfus, kalligráfus

„Az ecsetet a kéz, a kezet a csukló, a csuklót a szív irányítja.”
– Shi Tao (1642-1707) kínai festő

Horváth Szilvia

textil- és ruhatervező iparművész

„Alkotás közben megszűnik a külvilág, úgy érezzük mintha ráfeküdnénk egy ringató hullámra és átadjuk magunkat a szabadság érzésének. Kurzusaim alatt ezt a fantasztikus érzést szeretném mindenkivel megosztani.”

Sebestyén János

képzőművész

„A művészet megismerését csak elkezdeni lehet, befejezni sohasem. Függetlenül attól, ki mikor kezdi el művészeti tanulmányait, ugyanazon az úton halad. Mindannyian tanítvány is és mester is vagyunk egy időben.”

Simonyi Cecilia

képgrafikus, illusztrátor, tanár

„Az ihlet létezik. De munkában kell találnia minket.”
– Pablo Picasso (1881-1973)

Szabó Klára Petra

festőművész

„Saját élményeim feldolgozásával akvarelleket festek, majd képeim egy részét animálom és videó formájában állítom ki. Munkáim témája legtöbbször az ember: barátok, ismerősök és a környezetem, melyben élek.”

Székács Zoltán

festőművész, keramikus

„A festő szándéka teljesen világos: jelek, színek és formák segítségével, régi és új mítoszok újrateremtését kísérli meg.”

Tóth Pitya István

grafikus, képzőművész

„Az alkotás elsősorban a lélek és a jellem munkája. A kurzuson segítünk feloldani a gátlásait és felszínre hozni rejtett értékeit”

Zsóka László

akvarellfestő

„A festészet illúzió, a művészet az, ami kitölti!”