Bemutatkozás

„A művészet megismerését csak elkezdeni lehet, befejezni sohasem. Függetlenül attól, ki mikor kezdi el művészeti tanulmányait, ugyanazon az úton halad. Mindannyian tanítvány is és mester is vagyunk egy időben.”

Képzőművészként dolgozik 1987 óta. A festés mellett készített pasztell képeket, rézkarcokat, kő- és szita nyomatokat, linóleummetszeteket és szobrokat is. Műveiben kiemelt jelentősége van a kompozíciónak, a fény és árnyék egymáshoz való viszonyának és a színek harmóniájának.

1977 – 1980 között a moszkvai Állami Szurikov Képzőművészeti Akadémia festőszakos hallgatója, majd 1983-ig a Magyar Képzőművészeti Főiskola festőszakán Kokas Ignác és Dienes Gábor hallgatója, 1983 – ban középiskolai rajztanári diplomát szerzett

Az alkalmazott grafika területén  logo- és arculatterveket, könyvborítókat, plakátokat, társasjátékokat, mese illusztrációkat, mint a „Magyar mondák és regék” című könyv több száz illusztrációját. Dolgozott keramikusoknál, és díszleteket, bábokat, jelmezeket tervezett báb és kortárs tánc előadásokhoz. Létrehozta Secco galériát és szervezett nemzetközi művésztelepet.

Évek óta foglalkozik tanítással, de festészeti kurzusokat tartott Olaszországban és Szerbiában is. Üzletemberek számára is vezetett vállalati tréninget.

Festészeti és rajz kurzusai igény szerint angol és orosz nyelven is elérhetőek.

Inspirációként tekintse meg videóinkat