„Kedves Csilla, most hogy véget ért a kurzus, köszönetet szeretnék mondani Neked is. Örülök, hogy a sok felkínálkozó lehetőség közül a Modul Art Academy-t választottam. Végignézve itt a többi kurzust is, úgy látom, hogy nagyon jól felkészült művészek, nagyon színvonalas, tartalmas, komplex művészeti tudást kínálnak az arra vágyóknak. Külön örülök, hogy a János festőkurzusát választottam. Tisztelem őt, hogy nem félt átadni a tudását és a technikáját. Nagyszerű ember és rendkívül inspiráló számomra a művészete. Ismeretségi körömben jó szívvel ajánlom tovább a Modul Art Academyt. Kedves Csilla, további sikeres művészeti tevékenységet kívánok, sok érdeklődő hallgatóval.”

Üdvözlettel: Batta Eszter” 2017. június – Sebestyén János „Absztrakt kompozíció” – modul

„Én tulajdonképpen semmit nem vártam, nem készültem fel, csak ki akartam szakadni az otthoni és munkahelyi légkörből…Sebestyén János jelenléte a leg-leg-leg, ami ott történhetett. Ott volt mindenhol, ahol segítség kellett, néhány ecsetvonásától átlényegült egy festmény! Csodálatos volt nézni! Megtanított egy olyan alapozási technikát, amire rossz képet talán nem is lehet festeni. Nagyon jó volt ott lenni, mindenki belefelejtkezett a munkájába… Volt egy mondata, amit egy életre megjegyeztem: „mindenkinek meg kell élnie a maga hibáit”. Azóta, itthon bátran kinyomom a tubusból a festéket, imádom őket, lenyűgöznek még a neveik is: Nedv zöld, Égetett sziéna,Kadmium sötétsárga…gyönyörű! Már három képet festettem mióta haza jöttem. Szeretek kísérletezni az alapokkal, színekkel. 1 hónap alatt a nulláról! Nem vagyok egy tehetség, de megtaláltam azt a hobbit, ami nyugalommal tölt el. Csodás, felejthetetlen napok voltak, köszönet érte!”

Dr Révész Gertrúd, háziorvos, 2017 július, Nyári Alkotótábor, Miszla

„Köszönöm, hogy hétről hétre átélhettem ezt a varázslatos légkört a kalligráfia világában. A szépírás és az írásképek kulturális háttere mindig érdekelt, de nem gondoltam volna, hogy a kezeim közül ilyen gyöngy betűk kerülhetnek ki. Janisz lenyűgöző tudásában részesülni ritka érték, amiért nagyon hálás vagyok.”

2015 tavasz, Horváth Janisz „Szépművészeti kalligráfia”

„Először meglepett, hogy a kínai tussal történő festéshez ilyen mértékű tervezettség és összpontosítás szükséges, kezdeti zavaromon viszont az oktató nagy türelemmel és kitartással átlendített, így a kurzus végén több képet büszkén vittem haza.

 2017 tavasz, Erdős János “Tus festő”, hétvégi

„Nagyon örülök, hogy Erdős Jánostól tanulhattam, remélem lesz folytatás! A képei elvarázsolnak az egyszerűségükkel és gazdagságukkal. Öröm tőle tanulni, a rutin szerű mozdulatok, az egészen aprónak tűnő technikák, fogások…folyamatosan figyelni kell, mit csinál, mit mond….Nagyon jól éreztem magam, köszönöm!”

2017 ősz, Erdős János “Tus festő”, hétvégi

„A mesteri szinten művelt technika átadása az akár semmi előképzettség nélkülinek nem könnyű. Itt ebből semmi nem volt észrevehető. Könnyed átadás volt képességek szerint.”

2016 tavasz, Horváth Szilvia „Művészi tűnemez” – hétvégi

„Kiválóan alkalmas feltöltődésre, kikapcsolódáshoz, alkotni vágyók számára. Személyiség fejlesztéshez, formáláshoz is jó hatással van.”

2017 tavasz, Horváth Szilvia „Művészi tűnemez” – hétvégi

„Cili nagyon jó pedagógus 🙂 Nem erőltet, az embert hagyja alkotni, felfedezni, de azért irányít óvatosan, pont annyira, hogy mindenki önmaga maradhasson. Nekem így ahogy van minden nagyon tetszik, maradjon ez a színvonal, minőség, hozzáállást stb. Mindent nagyon köszönök! Jövök még!”

2016 tavasz Simonyi Cecília „Illusztráció és önkifejezés” -modul”

„Rajz tanárként dolgozom egy általános iskolában. Ötleteket, más, új szemléletet vártam a tantárgy tanításával kapcsolatban. Megkaptam!! Kedves személyisége, barátságos stílusa, felkészültsége, könnyedsége, játékossága magával ragadott. Maximálisan támogat! A gyerekeknek a tanultakat teljes mértékben átadhatom.”

2017 tavasz, Simonyi Cecília „Illusztráció -Átírás, karakter, mintázat” – hétvégi

„Rengeteg technikai tudást, de művészettörténeti vonatkozásokat is megismerhetünk Lelkes művész tanár, lelkesítő közeg :)”

2017 tavasz, Tóth Pitya István „Rajz alapozó”-modul

„Nagyon jó. A gyakorlati feladatok közben folyamatos elméleti oktatást is kaptam. A technika apró trükkjeire is felhívta a figyelmem az oktató… Sokat fogom még otthon gyakorolni ezt a rajzstílust. Rengeteg ötletem lett a kurzuson, amiket szeretnék megvalósítani… A három nap alatt több olyan rajztechnikát ismertem meg, melyeknek szerteágazó felhasználási lehetősége van számomra. Az oktató személyre szabott segítségének, elméleti és gyakorlati tanácsainak köszönhetően biztos alaptudással tudom otthon megvalósítani a kurzus közben felmerült ötleteim. Köszönöm.”

2016 nyár, Tóth Pitya István „Játék a vonalakkal” – 3×3 óra

“Az akvarell technika könnyedségét, lendületét, nagyvonalúságát szerettem volna megismerni. Szerettem volna eltávolodni a részletes, nagyon fotórealisztikus megoldástól. Megkaptam amire számítottam. Jó volt, hogy alapokat is tanultunk.”

2017 tavasz, Zsóka László „Az akvarell művészete” -modul

„Nem voltak konkrét elvárásaim, ilyennek képzeltem a kurzust…Maximálisan felkészült, érthetően, jól oktat, mindig segítőkész… Mindenképpen használni fogom a szerzett tudást, egy biztos alapot adott. Újabb fogásokkal és nézőponttal gazdagodtam.”

2017 tavasz, Zsóka László „Víz és pigment” – hétvégi