Kurzusok

Főoldal/Kurzusok

FESTÉSZET • RAJZ • ILLUSZTRÁCIÓ • TEXTIL • KALLIGRÁFIA


Alkotni öröm. Szerezzen inspirációt!

2020 március-április-májusban tanfolyamainkat – mindannyiunk egészségének védelme érdekében – sajnos nem tudjuk megtartani! Kérjük a jelentkezők és az érdeklődők türelmét és együttműködését! A törölt tanfolyamokat későbbi időpontokban – az aktuális hírek és kormányzati ajánlásoktól/szabályozásoktól függően – szervezzük meg. A törölt kurzusokra a korábbi jelentkezőkkel is egyeztetjük a tervezett időpontokat – őszintén reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk!

Sokunk számára az alkotás folyamata igazi örömteli tevékenység.  Kísérletezések, felfedezések sorozata és rácsodálkozások önmagunkra is. A készített alkotásaink őszinte sikerélménnyel ajándékoznak meg bennünket és örömöt adunk általa családunknak, barátainknak is.

Tanfolyamaink célja, hogy az örömteli alkotás folyamatában felszabadítsuk a rejtett korlátokat, felszínre hozzuk a résztvevők kreatív képességeit.A gondosan felépített tematikákon keresztül konkrét elméleti és gyakorlati ismeretekkel támogatjuk az otthoni önálló alkotási tevékenységet is.

Foglalkozásainkon mindent biztosítunk, ami az elmélyült alkotáshoz szükséges: kiváló művész oktatók, inspiráló környezet, minőségi eszközök, anyagok.

Az alacsony csoportlétszám biztosítja, hogy oktatóink egyéni, differenciált támogatást nyújtsanak a különböző előképzettséggel és célokkal rendelkező résztvevőknek.

COVID-19

“Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Egészségügyért Felelős Államtitkársága által közzétett alapvető szabályok mindenki számára a COVID-19-fertőződés elkerülése érdekében.

Az új koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében kiemelten fontos, hogy MINDENKI TARTSA BE az alábbi óvintézkedéseket, segítsen betartani a környezetében:

  • emberi érintkezések, találkozások lehető legnagyobb mértékű csökkentése
  • személyes higiéne betartása
  • felületek rendszeres tisztítása, fertőtlenítése
  • szervezet védekezőképességének megtartása
  • tünetek jelentkezésekor korai orvoshoz fordulás
  • hiteles információkból folyamatos tájékozódás”

Hallgatóink biztonsága épp olyan kiemelten fontos számunkra, mint művészoktatóink, munkatársaink védelme.

A Modul Art Academy részéről arra törekszünk, hogy olyan környezetet és látogatási élményt teremtsünk, amely mindenki számára egyaránt biztonságos, hogy korlátozni tudjuk a vírussal való érintkezést.

Ennek szíves betartását kérjük látogatóink részéről is.

A képzések helyszínén kézfertőtlenítő rendelkezésre áll, illetve szájmaszk viselését kérjük mindenkitől (a bejáratnál szükség esetén díjmentesen biztosítjuk résztvevőinknek). A terem berendezésével a 2m-es távolság biztosított.

További hivatalos infomáció: https://koronavirus.gov.hu/

 

Válasszon témát vagy technikát érdeklődése és időbeosztása szerint! Nézze meg oktatóink bemutatkozását is, akik kurzusaikon saját művészetük alkotómódszereit, technikáit tanítják, művészeti alapismeretekkel kiegészítve.

Végig vezetjük Önt az alkotás folyamatán!

Go to Top