FESTÉSZET • RAJZ • ILLUSZTRÁCIÓ • TEXTIL • KALLIGRÁFIA


Alkotni öröm. Szerezzen inspirációt!

2021-ben tervezett kurzusokról már tájékozódhat! A konkrét időpontok kiírása később történik – az aktuális hírektől, kormányzati ajánlásoktól/szabályozásoktól függően. A novemberben törölt kurzusokra a korábbi jelentkezőkkel is egyeztetjük a tervezett időpontokat – őszintén reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk!

Sokunk számára az alkotás folyamata igazi örömteli tevékenység.  Kísérletezések, felfedezések sorozata és rácsodálkozások önmagunkra is. A készített alkotásaink őszinte sikerélménnyel ajándékoznak meg bennünket és örömöt adunk általa családunknak, barátainknak is.

Tanfolyamaink célja, hogy az örömteli alkotás folyamatában felszabadítsuk a rejtett korlátokat, felszínre hozzuk a résztvevők kreatív képességeit.A gondosan felépített tematikákon keresztül konkrét elméleti és gyakorlati ismeretekkel támogatjuk az otthoni önálló alkotási tevékenységet is.

Foglalkozásainkon mindent biztosítunk, ami az elmélyült alkotáshoz szükséges: kiváló művész oktatók, inspiráló környezet, minőségi eszközök, anyagok.
Az alacsony csoportlétszám biztosítja, hogy oktatóink egyéni, differenciált támogatást nyújtsanak a különböző előképzettséggel és célokkal rendelkező résztvevőknek.

Válasszon témát vagy technikát érdeklődése és időbeosztása szerint! Nézze meg oktatóink bemutatkozását is, akik kurzusaikon saját művészetük alkotómódszereit, technikáit tanítják, művészeti alapismeretekkel kiegészítve.

Végig vezetjük Önt az alkotás folyamatán!

Cím

Go to Top