Kurzusok

FESTÉSZET • RAJZ • ILLUSZTRÁCIÓ • TEXTIL • KALLIGRÁFIA


Alkotni öröm! Szerezz inspirációt!

Valahogy úgy is leírható a művészet, hogy önmagunkat vizsgáljuk fentről. Látjuk a kísérletezéseinket, felfedezéseinket és a megtett út során a fejlődésünk visszaköszön a vásznon, papíron.

Sokunk számára az alkotás folyamata igazi örömteli tevékenység.  Kísérletezések, felfedezések sorozata és rácsodálkozások önmagunkra is. A készített alkotásaink őszinte sikerélménnyel ajándékoznak meg bennünket és örömöt adunk általa családunknak, barátainknak is.

Tanfolyamaink célja, hogy olyan lelki és szellemi korlátokat oldjunk fel a művészet segítségével, mely által a továbbiakban a kreativitás szárnyra kap. Jól átgondolt és összehangolt kurzusainktól az alapoktól segítünk kibontakozni mindenkinek, hogy a viszont látott alkotás egy szavakkal le nem írható érzést adjon.

Foglalkozásaink során mindent biztosítunk, ami az elmélyült alkotáshoz igazán szükséges és ami ennél is fontosabb, hogy kis létszámú csoportok esetén oktatóink kiemelt figyelmet tudnak fordítani résztvevőinkre. Függetlenül előképzettségtől és céloktól.

Biztosan tudjuk, hogy mindenki megtalálja kurzusaink között azt a művészeti ágat, mellyel az örökös körforgásból kiszakadva önmagára lel, hogy később mikor a művére tekint tekint, saját magát fedezze fel alkotásában.

Szeretettel várunk a művészeti programokon!

Cím

Go to Top