Ajándékkártya

Igazi, életreszóló ajándék annak, aki a legkedvesebb!

Az ajándékozott kortárs képző- és iparművészektől szerezhet inspirációt az önálló alkotáshoz! Választhat a különböző témák, technikák közül érdeklődése szerint! Ajándékkártyáink egy napos hétvégi kurzusra, modul tanfolyamra vagy filmklubra igényelhetők. A díj befizetését követően legfeljebb 1 munkanapon belül online küldjük el a névre szóló Ajándékkártyát.
A díj a művészeti kurzusokon használt eszközök, anyagok költségeit is tartalmazza. Csak az alkotókedvet, nyitottságot kell hozni!
A műtermi kurzusok és a Filmklub helyszíne: 1112 Budapest, Cirmos u. 8. tetőtér

Speciális igény esetén, kérlek, lépj kapcsolatba velünk!
Egyes kurzusaink ára eltérő lehet

  • Az egy alkalmas művészeti kurzusra beváltható ajándékkártya KÜLÖNLEGES ajándék kreatív szeretteidnek! Díj: 40.000,-Ft Felhasználható: a vásárlást követő 12 hónapon belül a Modul Art Academy honlapján meghirdetett egy alkalmas hétvégi művészeti kurzusra.
  • A három napos művészeti kurzusra beváltható ajándékkártya KÜLÖNLEGES ajándék kreatív szeretteidnek! Díj: 128.000.,-Ft Felhasználható: a vásárlástól számított 12 hónapon belül a Modul Art Academy honlapján meghirdetett három napos műtermi vagy vidéken szervezett művészeti kurzusra.
  • Az öt/tíz alkalmas intenzív művészeti kurzusra beváltható ajándékkártya KÜLÖNLEGES ajándék kreatív szeretteidnek! Díj: 198.000,-Ft Felhasználható: a vásárlástól számított 12 hónapon belül, a Modul Art Academy honlapján meghirdetett modul művészeti kurzusra.

Cím

Go to Top