Ajándékkártya

Főoldal/Ajándékkártya

Igazi, életreszóló ajándék annak, aki a legkedvesebb!

Az ajándékozott kortárs képző- és iparművészektől szerezhet inspirációt az önálló alkotáshoz! Választhat a különböző témák, technikák közül érdeklődése szerint! Ajándékkártyáink egy napos hétvégi kurzusra vagy modul tanfolyamra igényelhetők. A megrendelést követő legfeljebb 3 munkanapon belül online küldjük el a névre szóló Ajándékkártyát – a díj befizetését követően.

Speciális igények vagy páros jelentkezés esetén keressen bennünket egyedi ajánlattal!

  • Az egy napos intenzív művészeti kurzusra beváltható ajándékkártya tökéletes ajándék kreatív szeretteinek! Szinte minden családban van olyan kreatív hölgy, édesanya, férj, vagy nagyszülő, aki őszinte örömét leli a kreatív, művészeti és kézműves tevékenységekben. Ön is ismer ilyen barátot, családtagot? Az ajándékozott egy éven belül bármelyik hétvégi festészeti, grafikai, illusztrációs kurzusra beválthatja az aktuális órarend szerint. Legközelebbi hétvégi kurzusokat itt tekintheti meg. Ajándékkártya díj: 28.000 Ft Felhasználható: a vásárlás időpontjától számított 13. hónapig
  • A tíz alkalmas intenzív művészeti kurzusra beváltható ajándékkártya KÜLÖNLEGES ajándék kreatív szeretteinek! A 2019. januárban induló modul kurzusokat itt tekintheti meg. Ajándékkártya díj: 140.000 Ft Felhasználható: a vásárlás időpontjától számított 13. hónapig (érték egyeztetéssel)
  • A textil, divat, varrás szerelmeseinek ajánljuk egy napos intenzív művészeti kurzusra beváltható ajándékkártyát. A kurzusokat Horváth Szilvia textil- és ruhatervező iparművész vezeti. Választható kurzusok (az aktuális órarend szerint):
    • VARÁZSKERT 1.0 – VARÁZSKERT 2.0 – FESSÜNK TEXTILLEL! – FORMÁZZUNK TEXTILLEL!
    Legközelebbi textil műhely kurzusokat itt tekintheti meg. Ajándékkártya díj: 28.000 Ft Felhasználható: a vásárlás időpontjától számított 13. hónapig
Go to Top