Munka mellett heti egy alkalom – vagy kéthetente hétvégén

Építse fel saját tanmenetét érdeklődése, szabadideje, egyéni céljai szerint! Tegye a hétköznapjai részévé az alkotó tevékenységet!

Inspirációt és egyéni támogatást nyújtunk az önálló alkotó tevékenységéhez.

A tanfolyamokon művész oktatóink egyedi alkotói módszereit, technikáit ismerheti meg, művészeti alapismeretekkel kiegészítve. Célunk, hogy hallgatóink a modul tanfolyamok végére egy-egy témában, technikában elmélyült, a gyakorlatban is alkalmazható tudást szerezzenek. Kibontakozzanak alkotó és kreatív képeszségeik és formálódjon művészi látásmódjuk.

Az új ismeretek, készségek, képességek elsajátítását otthoni feladatok, gyakorlatok támogatják. A tanfolyam időtartama alatt elektronikus konzultációra is lehetősége van az oktatóval.

A modul kurzusok alap és haladó szinten indulnak 7-10 fős kiscsoportban. Egy részük párhuzamosan, mozaik szerűen, más kurzusok egymásra építkezve végezhetők el.

„Haladók” számára meghirdetett modul kurzusainkhoz vagy korábbi előképzettségre vagy az ACADEMY alapozó kurzusainak elvégzésére van szükség.

A modul kurzusok időbeosztása jellemzően 10 héten keresztül, heti egy alkalom, hétköznap délelőtti vagy esti időpontban 10×3 óra vagy kéthetente hétvégén 5×6 óra tanfolyamok.

Ajánljuk Önnek, ha keresi az alkotás helyét, módját az életében, ha a hobbija, a szenvedélye a művészeti tevékenység.

Válasszon modul kurzusainkból!

Cím

Go to Top