Bemutatkozás

„ÚTON JÁRNI, láttatni a láthatatlant – a szépet a szelídet, a fényt és sötétséget, az örömet és fájdalmat…magam, mások örömére, javára tenni, lenni.”

Képzőművész édesapához született, művész rokonokkal körülvéve életét átszövi sejtszinten a művészi kifejezésmód színes palettája.

Művészeti tanulmányait Párizsban és Hollandiában végezte 1989 – 2011 között.
A párizsi Sorbonne Egyetem festményrestauráló szakán végezte tanulmányait. 16 éves kinttartózkodása alatt számos galériával, múzeummal dolgozott együtt.  ( Musée du Louvre, Fondation Wildenstein, Petit Palais, Chateaux de Loires…) A  különféle archaikus művészeti festő-technikákat több éven át a J.Hermil párizsi festőiskolájában tanulta és oktatja azóta is.
A Fondation de France különdíját megnyerte 1994-ben. Egyéni kiállitásai többek között Versailles-ban ( 1993- GalerieGeode ), Párizsban (1995.- Centre d’Animation 17-éme ) és Franciaország számos városában kerültek megrendezésre.
2005 óta festőterápiával is ( tanulmányok: Hollandia- Fondation Emerald) foglalkozik.

Jelenleg magángyűjteményeket restaurál.

Saját festményeinek kiállítása Párizsban és Versaillesban, Franciaország városaiban voltak, képei magángyűjteményekben találhatóak.

Festőterápiát Hollandiai Hága városában, az Emerald Alapítványnál tanult és jelenleg alkalmazza a „Van helyed” alapítvány hátrányos helyzetű gyermekeinek pszichés és mentális egészségmegőrzésére, a művészeti alkotómunka eszközeivel történő személyiségfejlesztés ill. tehetséggondozásra.