Bemutatkozás

„ÚTON JÁRNI, láttatni a láthatatlant – a szépet a szelídet, a fényt és sötétséget, az örömet és fájdalmat…magam, mások örömére, javára tenni, lenni.”

Képzőművész édesapához született, művész rokonokkal körülvéve életét átszövi sejtszinten a művészi kifejezésmód színes palettája.

Művészeti tanulmányait Párizsban és Hollandiában végezte 1989 – 2011 között.
A párizsi Sorbonne Egyetem festményrestauráló szakán végezte tanulmányait. 16 éves kinttartózkodása alatt számos galériával, múzeummal dolgozott együtt.  ( Musée du Louvre, Fondation Wildenstein, Petit Palais, Chateaux de Loires…) A  különféle archaikus művészeti festő-technikákat több éven át a J.Hermil párizsi festőiskolájában tanulta és oktatja azóta is.
A Fondation de France különdíját megnyerte 1994-ben. Egyéni kiállitásai többek között Versailles-ban ( 1993- GalerieGeode ), Párizsban (1995.- Centre d’Animation 17-éme ) és Franciaország számos városában kerültek megrendezésre.
2005 óta festőterápiával is ( tanulmányok: Hollandia- Fondation Emerald) foglalkozik.

Jelenleg magángyűjteményeket restaurál.

Saját festményeinek kiállítása Párizsban és Versaillesban, Franciaország városaiban voltak, képei magángyűjteményekben találhatóak.

Festőterápiát Hollandiai Hága városában, az Emerald Alapítványnál tanult és jelenleg alkalmazza hátrányos helyzetű gyermekek pszichés és mentális egészségmegőrzésére, a művészeti alkotómunka eszközeivel történő személyiségfejlesztés ill. tehetséggondozásra.