AJÁNDÉKKÁRTYA – ARTfilm- Filmklub

AJÁNDÉKKÁRTYA – ARTfilm- Filmklub

2 000 Ft

Az ARTfilm-Filmklub ajándékkártya KÜLÖNLEGES ajándék „filmrajongó” szeretteidnek!

Díj: 2.000,-Ft

Az aktuális programról IDE KATTINTVA tájékozódhatsz!

Kategória:

Leírás

A filmklubot havonta egyszer, minden hónap első hétfő estéjén szervezzük.

Sorozatunkban a hetedik művészet alkotásain keresztül mutatjuk be a többi művészeti ág jeles képviselőit.

Vajon kiben nem merült még fel a gondolat, miközben egy képet, szobrot csodált, hogy vajon az milyen körülmények között jött létre, mi ihlette, inspirálta megalkotóját? Mitől vált a gondolat képpé, formává, majd anyaggá és részenként egy új műalkotássá?
A filmek nemcsak a művészek életútját kísérik végig, hanem az alkotás folyamatán keresztül közelebb visznek bennünket belső világukhoz, teljesebb képet kapva a műalkotások megszületéséről.
Mivel a helyszínt adó műhely egyben egy alkotó tér, a vetítések utáni beszélgetések inspirációt adhatnak a nézők számára és talán kedvük támad saját alkotónyelvük megtalálására is.

Az ARTfilm-Filmklub vezetője

Bárdos Csaba filmtörténész, moderátor

“Számomra a filmklub, mint közösségi tér fontos, a filmekhez kötődő kulturális háttér, motívumrendszer és korrajz miatt. Elengedhetetlen a film közös megnézése után a műalkotás által elindított gondolatok és érzések megvitatása, megosztása.
Nagy öröm számomra, amikor megnyílnak a nézők, és a film hatására képesek elvonatkoztatni a mindennapjaiktól, vagy másként látni sok ismert élethelyzetet. Mindig felemelő érzés számomra, ha ebben tudok segítséget, támogatást adni…”

Felhasználható: A vásárlástól számított 12 hónapon belül, a Modul Art Academy honlapján meghirdetett ARTfilm- Filmklubon való egyszeri részvételre.

Cím

Go to Top