Bemutatkozás

„Az alkotás elsősorban a lélek és a jellem munkája. A kurzuson segítünk feloldani a gátlásait és felszínre hozni rejtett értékeit”

Grafikus és képzőművészeti tevékenysége mellett szenvedélye a tanítás is. Saját módszereivel, könnyed, játékos technikákon keresztül a rajzolás szeretetét tanítja.

Az Iparművészeti Főiskola textil szakán diplomázott. 14 évig a Pécsi Művészeti Gimnáziumban tanított grafika és textil szakon rajzot és divatrajzot, ahol több évig a képző-és iparművészeti tagozat vezetője volt. 2000-2003 Kele & Klausmann Reklámügynökségnél  art directorként dolgozott.

Grafikus és képzőművészeti tevékenysége mellett a MODART Művészeti és Divatiskola és a Werk Stílus és Kommunikációs Akadémia rajztanára, közel harminc éves tanári tapasztalattal.

1986 óta folyamatosan részt vesz csoportos, országos kiállításokon. Sok rangos külföldi és hazai művésztelep rendszeres, meghívott alkotója.

Számos egyéni és csoportos kiállítása mellett 2000-ben és 2004-ben elnyerte a Siklósi Szalon díjat, 2009-ben a Siklósi Szalon MAOE fődíját, ugyancsak 2009-ben XI. Patak Fesztivál nívódíját.  Tagja a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének, a Siklósi Szalonnak és a BP-ART Belvárosi Polgár Kulturális Egyesületnek.

Inspirációként tekintse meg videóinkat