MEGHÍVÓ – „MESTEREK és TANÍTVÁNYOK 2019″

A „MESTEREK és TANÍTVÁNYOK 2019” című kiállításunk művész oktatóink és a 2018-2019 évben tanfolyamainkon résztvett hallgatóink közös bemutatkozása, több mint 100 festmény, grafika, textilkép kiállításával. Szeretettel várjuk kiállítás megnyitó ünnepélyünkön!

Időpont: 2019 szeptember 5. csütörtök 18.30.

Helyszín: Patyolat//PRÓBAüzem, 1082 Budapest, Baross u. 85.

A kiállítást megnyitja: Tar Csilla alapító, igazgató

Közreműködik Dóra Attila (zeneszerző, klarinétművész) fafúvós hangszereken és hangtálakon.

A Modul Art Academy tanfolyamai és kulturális eseményei 2015 óta nyújtanak lehetőséget valódi művészeti élményen keresztül a kreatív képességek ápolására.
Az öröm és siker élményén túl személyre szóló támogatással vezeti hallgatóit az úton, ahol kutathatják és felfedezhetik saját gondolataik, érzéseik kifejezésének eszköztárát, kreatív látásmódjukat.

Kiállításunk célja, hogy megmutassuk sokszínűségünket és művészeti élményt nyújtsunk vendégeinknek. Emellett megmutatjuk, hogy teljesen kezdő szintről is a tanfolyamokon kapott inspirációk, saját önkifejezési vágyunk és az alkotás öröme által motiválva mennyire szép, igényes alkotások születhetnek.

Vegyen részt a kiállítás művészeti programjain is: díjmentes tárlatvezetés és kortárs művészeti előadás vagy festészeti kurzusokon!

Inspirációként tekintse meg kurzusaink, eseményeink néhány pillanatát!