MEGHÍVÓ – „MESTEREK és TANÍTVÁNYOK 2019″

A „MESTEREK és TANÍTVÁNYOK 2019” című kiállításunk művész oktatóink és a 2018-2019 évben tanfolyamainkon résztvett hallgatóink közös bemutatkozása, több mint 100 festmény, grafika, textilkép kiállításával. Szeretettel várjuk kiállításunkon!

Időpont: 2019 szeptember 5 – 25.

Nyitvatartás: kedd és csütörtök 17.00-19.00 – szombat és vasárnap 11.00-17.00

Helyszín: Patyolat//PRÓBAüzem, 1082 Budapest, Baross u. 85.

A Modul Art Academy tanfolyamai és kulturális eseményei 2015 óta nyújtanak lehetőséget valódi művészeti élményen keresztül a kreatív képességek ápolására.
Az öröm és siker élményén túl személyre szóló támogatással vezeti hallgatóit az úton, ahol kutathatják és felfedezhetik saját gondolataik, érzéseik kifejezésének eszköztárát, kreatív látásmódjukat.

Kiállításunk célja, hogy megmutassuk sokszínűségünket és művészeti élményt nyújtsunk vendégeinknek. Emellett megmutatjuk, hogy teljesen kezdő szintről is a tanfolyamokon kapott inspirációk, saját önkifejezési vágyunk és az alkotás öröme által motiválva mennyire szép, igényes alkotások születhetnek.

Vegyen részt a kiállítás művészeti programjain is: díjmentes tárlatvezetés és kortárs művészeti előadás vagy festészeti kurzusokon!

Kiállításunk teljes képanyagát megtekintheti ONLINE KATALÓGUSUNKBAN!

Inspirációként tekintse meg kurzusaink, eseményeink néhány pillanatát!